Stemronde Cool Factor School Battle is geopend

geplaatst op 27 maart 2017

Speciaal voor groep 6 (of combigroep 5/6) hebben Sportservice Nederland en Talentboek in samenwerking met Center Parcs een lespakket ontwikkeld genaamd de Cool Factor School Battle. Een van de onderdelen van de lesmethode is het insturen van een video van een zelfverzonnen sport of beweegactiviteit en daarop kan nu gestemd worden!

Wat is de Cool Factor School Battle?
De Cool Factor School Battle is een lesmethode bestaande uit drie lessen waarin de thema’s samenwerken, talentontwikkeling en bewegen centraal staan. Tijdens de lessen gaan de leerlingen aan de slag met het maken van een plan om de klas fitter te krijgen, onderzoeken ze welke (sportieve) talenten ze zelf hebben en verzinnen ze een geheel nieuwe sport of beweegactiviteit. Met die nieuwe, door de kinderen verzonnen activiteit, doet de klas mee aan de School Battle.
 
Stemmen
Afgelopen weken zijn kinderen van basisscholen en buitenschoolse opvang bezig geweest met de lesmethode en hebben ze een nieuwe activiteit verzonnen. Daarop kan nu gestemd worden! De zelf verzonnen beweegactiviteit die de meeste stemmen haalt, wordt tijdens de Cool Factor School Battle echt uitgevoerd. En als het een succes is, wordt de beweegactiviteit misschien wel in alle CenterParcs parken gestart. Stemmen kan tot en met zondag 2 april. 
 
Klik hier om te stemmen.