Den Burg Oost en Den Burg West Kampioen Dorp tegen Dorp zaalvoetbal jeugd

geplaatst op 26 april 2017

Den Burg Oost (Milan Ris, Sil Wit, Jelle Wetenkamp, Ralph Beumkes,Tom Reijnders en Iwen Seifert) en het team van Den Burg West (Ivan Leijstra, Corné van Heerwaarden, Dylan Koorn, Jarno Leijstra, Ewout Bolt, Seb Eelman en Tycho Zijm) mogen zich een jaar lang de Kampioen van het Dorp tegen Dorp voor OSG jeugd noemen.

Den Burg Oost won het Dorp tegen Dorp bij de jeugd 15 tot en met 17 jaar. Er werd een halve competitie gespeeld en de wedstrijden duurden 15 minuten. Tot de laatste wedstrijd was er nog van alles mogelijk, maar doordat Den Burg Oost won van Den Burg West, werd Den Burg Oost kampioen, Oosterend werd 2e en de derde plaats was voor Den Burg West.

Het team van Den Burg West won het Dorp tegen Dorp bij de jeugd van 12 tot en met 14 jaar. Deze categorie speelde ook een halve competitie tegen de overige dorpen. Hier was het ook tot de laatste wedstrijd spannend. Met 1 gelijkspel en 4 overwinningen werd Den Burg West eerste, De Waal eiste de tweede plaats op en Den Burg Oost werd derde.

De wedstrijden bij de jongste jeugd werden gefloten door Stijn Arends en Daan Eelman, bij de oudste jeugd was de leiding in handen van Pieter Arendsman en Alex Daalder.
De organisatie: Wessel Kiltz (stagiair) en Sportservice Texel en kijken terug op een geslaagd toernooi.